Edzés

Zaton 2017

Zaton – 2017

Kicsit adósak maradtunk ezzel az írással Nektek, de hát ami késik, az ugye nem múlik, így hát végre eljutottam odáig, hogy ez is megszülessen 🙂 Nem is szaporítom tovább a felesleges karaktereket:

 

Tehát idén az az ötletünk támadt, hogy ezzel a szuper kis csapattal, ami összeverődött az Alphában, tök jó lenne nyaralni egyet jó  helyen, jó áron. Így esett a választásunk a horvátországi Zaton városára. A szállással angolul folytatott kommunikáció nehézségei után most már ki merem jelenteni, hogy a végleges IDŐPONT: 2017. Szeptember 16 – 22. Vagyis 7 nap, 6 éjszaka.

 

A szállásról:

A Zaton Holiday Resort nevű komplexumra esett a választásunk. Címszavakban, aztán bővebben is:

  • 3 *-os apartmanok
  • Légkondival felszerelve
  • Két külön nyíló két fős hálóval és egy előtérrel rendelkező 5 fős apartmanok
  • Kb. 300 méterer a tengerparttól, DE saját medencével is rendelkezik a hely
  • Teniszpálya, lovagló központ, golf, foci pálya, röpi pálya, búvár center, gyerekeknek játszótér és animátor rész is vár mindenkit (Link)
  • Valamint kisállat barát a hely, ha előre jelezzük, hogy vinnénk

 

A komplexum térképét itt láthatjátok:  

 

Az apartmanokról képek:

Az ellátásról:

Félpanziós ellátást számoltunk bele az árba, mivel mi nők – de szerintem a srácok se nagyon – szeretünk a nyaralásunk idején főzéssel időt tölteni 🙂 Így hát reggeli és vacsora adott a szállón. Amennyiben bármilyen ételérzékenységed, allergiád van, jelezd előre és megoldják az étkezést, nem probléma számukra. Ezzel meg is oldottuk a napi minimum két étkezést és időben sem vagyunk a szállóhoz kötve.

 

A programok:

Mivel ezt egy nyaralásnak szántuk az utószezonban, hogy még egyszer jól feltöltődjünk év vége előtt, ezért nem akartuk túlzsúfolni. A terv a következő: minden nap tartanánk egy edzést 1-1,5 órában és egy nyújtást vagy egy jóga órát (ez lehet gerincjóga vagy dinamikus óra) vagy amit szeretnétek (JOKER) attól függően, hogy ott mihez lesz kedve a csapatnak 🙂 ) És ezzel le is zárnám a fix programok listáját.

 

Fakultatív programokként szóba jöhetnek a következők: 30 percenként 180 fokos fordulat a vízparton napozás közben az egyenletes barnulásért, úszás a tengerben vagy a medencében, a szálló sportpályáinak valamelyikén szabadidős sporttevékenység végzése és ha kimozdulnánk erről a területről, mindössze 1,5 órányira található a világ egyik legszebb nemzeti parkja, PLITVICE, ami kb. egy napos program, de szerintem mindenképpen érdemes meglátogatni. Utószezonban a belépő 15 fő alatt 110 kuna (kb. 4600,- Ft). Itt tudtok tájékozódni a plitvicei túraútvonalakról és a hasznos dolgokról: Link

 

Kb. negyed órányi autóútra található Zadar városa, ami szintén jó városnézési és kikapcsolódási lehetőségeket nyújt az óvárosi résszel, illetve a TENGERI ORGONÁVAL, amit érdemes naplemente környékén meglátogatni. (Bővebb infó: Link)

 

Akik szívesebben barlangásznának, azoknak kb. Egy órányi autó úttal elérhető a Modric barlang, ami 836 m hosszú és teljesen érintetlenül az egyik leggazdagabb mediterráni barlangnak számít. (bővebb infó Link)

 

Ezen kívül még számos túrázási, városnézési lehetőség adódik, amit a szállásunk ajánl, én csak egy párat emeltem ki most közülük kedvcsinálónak. A felsorolást itt találjátok: Link

 

Az utazás:

 

Az utazás nincs benne az árban, ezt egyénileg kellene megoldanotok. Természetesen segítünk az autókat összeszervezni, illetve, ha igény van rá és összejövünk annyian, még akár kisbuszt is szervezünk rá. 🙂

 

Zaton kb. 6 órányi útra van Budapesttől, kb. 600 km. Egész jó, egy ember is le tudja vezetni, nem vészes 🙂

 

Mi úgy gondoltuk, hogy ha már 6 órát levezetünk és különben is tengerpartra megyünk, nem érdemes rövidebb időben gondolkodni, hiszen a teljes kikapcsolódáshoz, maximális feltöltődéshez még lehet, hogy az egy hét is kevés 🙂

 

A mocskos anyagiak:

 

Ok, ez mind szép és jó, de mennyibe kerül ez Neked? A szállás, félpanziós ellátás és az edzések együtt, mindösszesen kb. 260€ (~80 000 HUF) kerül. Ami nincs benne az árban, az az utazási költség, a helyi idegenforgalmi adó (1€/fő/éj), a fakultatív programok belépődíjja és persze a félpanzión kívüli fogyasztásotok. Az apartmanok konyhával felszereltek, tehát nem kell feleslegesen költekezni, ha nem akarsz 🙂

 

Szerintünk egész jó árat sikerült összehozni rá és reméljük sokan gondoljátok még így és tartotok velünk erre az egy hétre.

 

Kedvezmények:

 

Természetesen a szálló itt is biztosít gyerek kedvezményt, 12 év alatti gyerekek részére. Amennyiben 20 fő felett lenne az össz létszámunk, úgy az apartmanok és a félpanziós ellátás együttes árából további 10%-ot engednek (reméljük megütjük a szintet és mindenki jobban jár :D)

 

HATÁRIDŐ:

 

A jelentkezéseteket 100 € előzetes befizetésével tudjuk elfogadni, amit MÁJUS 25-ig kellene megtenni. Bármilyen kérdésetek van, keressetek nyugodtan! 🙂 Az infót terjeszteni természetesen ér és meg is köszönjük! 🙂