Árak

Már sokan tudjátok, hogy költözni készülünk és itt van ennek a napja: december első hétvégéjén lépünk egyet és remélhetőleg december 3-án már tudtok jönni az új helyre: Hársfa utca 8. IV. emelet (jelenleg Prémium Training Stúdió a kapucsengő).
 
Aki már ismer minket, azt talán nem kell meggyőznünk arról, hogy mindig is próbáltuk a lehető legjobbat nyújtani Nektek szolgáltatásaink terén és úgy érzem, a Bajza utcai helyiségből ki is hoztuk, amit ki lehetett, de sajnos olyan falakba ütköztünk, amely problémákat nekünk, önállóan nem áll módunkban és lehetőségünkben megoldani és mivel úgy láttuk, ezek javulása nem nagyon várható (vagy csak beláthatatlan időn belül), nyitva tartottuk a szemünket és szembejött ez a stúdió, ami épp új üzemeltetőt keresett. Nem szeretnék belemenni ennek a részleteibe, mert akkor rengeteget írnék, és így is hosszú lesz, szóval innentől próbálok a lényeges infókra szorítkozni. 🙂
 
Az Alpha Fitt működését december 3-tól a Hársfa u. 8. szám alatt folytatja és szolgáltatását kicsit átalakítja. Egy új építésű ingatlan IV. emeletén került kialakításra a stúdió, kb. 30 nm edzőfelülettel. Szeretnénk magas színvonalú, privátabb szolgáltatást nyújtani Nektek egy színvonalas, természetes fényes, légkondicionált, nem párás 🙂 helyen. Annak érdekében, hogy mindenki megismerhesse az új helyet is, decemberben és januárban kedvezményes áron várunk Titeket!

 

Ennek megfelelően a következő változások várhatóak:

  • A tevékenység fő irányvonala ezentúl a kis csoportos jóga (max. 6 fő) oktatás és edzések (max. 4-5 fő), valamint a személyi edzések és rehabilitáció lesz. Ez leginkább azoknak lesz megfelelő, akik valamilyen speciális igénnyel érkeznek hozzánk, illetve, akik szeretik, ha nem vesznek el egy edzőterem vagy egy csoportos óra tömegében. Így elég figyelmünk jut majd mindenkire, bízva abban, hogy ez a Ti fejlődéseteket a legjobb mértékben szolgálja, bármi is legyen a cél.
  • Kötelező lesz a bejelentkezés és az időben történő kijelentkezés: mivel a létszám innentől limitált, ezért kérünk Benneteket, hogy ezt vegyétek nagyon komolyan. Bejelentkezni az órák kezdése előtt legkésőbb 1 órával lehet, viszont lejelentkezni (amennyiben úgy látod, nem tudsz jönni) délután 1 óráig lesz kötelező, hogy ne stoppold a helyet “feleslegesen” attól, aki tudja jönni.

 

 • Szolgáltatásunk a következőkkel fog bővülni:

 

  • Télen meleg teával, nyáron limonádéval várunk
  • Ingyenes törülköző használatot biztosítunk
  • Ingyenesen biztosítunk részedre 0,5 l ásványvízet vagy egy protein shake-t az edzés végén
  • Meghosszabbítottuk a bérletek érvényességi idejét egy – egy héttel. Tehát az 5 alkalmas bérlet decembertől 5 hétig, a 10 alkalmas bérlet 7 hétig lesz lejárható. A bérleteket sajnos nem áll módunkban meghosszabbítani, másra átruházni, ezért kérünk Benneteket, hogy úgy tervezzétek, hogy a lejárati időn belül fel tudjátok használni őket.
 • Továbbra is elfogadunk SZÉP kártyát (OTP, K&H, MKB szabadidő zseb) és a jövőben fogtok tudni fizetni igény esetén előre utalással is.

 

 • 2017 decemberében és januárban kedvezményes, bevezető árral várunk Titeket:

 

Normál

Diák (kizárólag nappalis)

Gerincjóga óra árak

Órajegy 2000 1900
5 alkalmas bérlet (érvényes: 5 hétig) 9000 8500
10 alkalmas bérlet
(érvényes: 7 hétig)
17000 16000
Személyi edzések Egyéni árszabás Egyéni árszabás

 

 • AYCM kártya használóktól eszközhasználti és egyéb szolgáltatások igénybevételére minden alkalommal további 600,- Ft ráfizetést kérünk.

 

Órarend:

 • Decemberben az ünnepi készülődés és egyebek miatt induló és egyben a megszokotthoz képest kicsit csökkentett órarenddel megyünk, januárban ez a felmerült igényekhez képest változhat, ezért kérek mindenkit, e-mail formájában (info kukac alphafitt.hu) jelezze az igényeit, hogy Hozzátok tudjuk igazítani 🙂

 

Hétfő Szerda Péntek Szombat
(Páros heteken)
Gerincjóga (kezdés: 17:00) Köredzés (kezdés: 17:30)
Girja(kezdés: 18:15) Girja(kezdés: 18:30) Spartan training(kezdés: 18:00) Spartan Training(kezdés: 10:00)
Köredzés(kezdés: 19:15) Aerial jóga(kezdés: 19:30) Aerial fitness(kezdés: 19:00) Aerial jóga(kezdés: 11:00)

OTP, MKB és a K&H SZÉP kártyáinak szabadidő alszámláját tudjuk elfogadni. Amennyiben ezzel kívánsz fizetni, úgy kérünk, óra előtt időben érkezz vagy ne rohanj gyorsan tovább utána :), hogy legyen elegendő időnk az internetes felületen kezelni a kártyát.

Stúdiónkban bankkártyával történő fizetésre sajnos nincs lehetőség. Köszönjük megértésedet!