Gyakran ismételt kérdések

 

Be kell-e jelentkezni az órákra?
Igen, arra kérünk, hogy jelentkezzetek be. Ez Neked két kattintás, nekünk pedig segítség, hogy hogyan tervezzük az órákat (látjuk, hogy mikor, mennyien és kik lesznek az adott órán). A reggeli és hétvégi órák tekintetében mindenképpen kérjük, hogy jelentkezz be, mivel edzőink ezek alapján jönnek be megtartani az órát és kinyitni a termet. A termeink méretei meghatározott befogadó képességűek, a későbbiek során szeretnénk megelőzni ezzel a túlzsúfoltságot is.

 

Hol tudok bejelentkezni az órákra és hogyan?

Minden héten pénteken a facebook oldalunkon (www.facebook.com/alphafittyoga) és a weboldalunkon az órarend menüpont alatt közzé tesszük a bejelentkezéshez szükséges doodle linkeket. A weboldalon az órarend felett kell rákattintani a hétfő - szerda vagy csütörtök - vasárnap linkekre. Kérjük, mindig nézd meg a dátumot a doodle címében, annak érdekében, hogy elkerüljük, hogy előző heti órarendhez jelezd edzési szándékodat és elkerüljétek az edzőkkel egymást. A doodle oldalán meg kell adnod a neved, majd ki kell pipálni azt az időpontot, amire szeretnél jönni és végül rámenteni az oldal alján található SAVE gombbal.

 

Mennyivel az óra előtt kell bejelentkezni?
Reggeli órák esetén az előző nap 22:00 óráig kérlek jelezd a szándékodat. Délutáni órákra az óra előtt minimum két órával jelentkezz be.

 

Tudom-e módosítani a bejelentkezésemet később?

Amennyiben úgy alakul, hogy mégsem tudsz eljönni az adott órára, természetesen tudod módosítani, sőt, kérnénk is, hogy jelezd felénk a változást bármilyen formában (SMS, e-mail, üzenet a facebbokon vagy a doodle link módosítása). A módosításhoz ugyanúgy rá kell kattintanod a linkre, amin bejelentkeztél, és a neveddel jelzett soron csak ki kell venni a pipát az adott időpontról, DE itt is rá kell menteni a SAVE gombbal. Köszönjük, hogy jelzed a változásokat!

 

Mennyi bejelentkezett főtől tartjátok meg az edzéseket?
Ha előfordul, hogy csak egyedül vagy bejelentkezve, akkor is gyere bátran! Nálunk mindenki számít! Legfeljebb személyre szabottabb lesz az adott órád 🙂

 

Milyen AYCM kártyát fogadtok el? Kell-e ráfizetni valamelyik órára?

Hozzánk már M-es AYCM kártyával is tudsz jönni. (Tehát M, L, XL kártyákat fogadunk el) Ezekkel a kártyákkal naponta egyszer a 60 perces óráinkat látogathatod külön díjfizetés nélkül. Ha 90 perces óráink közül választasz, az AYCM kártya mellett további 300,- Ft ráfizetés szükséges. Megértéseteket köszönjük!

 

Tudok-e SZÉP káryával fizetni?

Igen, az OTP és a K&H SZÉP kártyáinak szabadidő alszámláját tudjuk elfogadni. Amennyiben ezzel kívánsz fizetni, úgy kérünk, óra előtt időben érkezz vagy ne rohanj gyorsan tovább utána :), hogy legyen elegendő időnk az internetes felületen kezelni a kártyát.

 

Tudok-e bankkártyával fizetni a teremben?

Sajnos bankkártyával nem tudsz nálunk fizetni. Köszönjük megértésedet!

 

Van bicikli tárolási lehetőség?

Sajnos a teremben nincs elég hely a bicikli tárolására, viszont a terem bejáratától pár méterre található egy külső bicikli tároló, ahová ki tudod rögzíteni járgányodat, amíg átmozgatod magad nálunk.