Trainer1

Balya Viki

Balya Viktória vagyok, személyi edző, jóga oktató és Spartan Girja trainer. Sport szakirányú tanulmányaimat a Fitness Companynál kezdtem, majd az IWI-nél folytattam és folytatom itt azóta is, mindemellett különböző szak-tanfolyamokkal igyekszem bővíteni ez irányú tudásom. Hobbiból vált második munkává és mára hivatásommá a mozgás és annak megszerettetése másokkal is.
Sokféle edzésformát kipróbáltam én magam is, és hiszek abban, hogy mindenki megtalálhatja a neki legmegfelelőbb edzési lehetőséget, ha szeretné,ha keresi is, és nem fél új kihívások elé állítani saját magát.
Edzéseimet azoknak ajánlom, akik szeretik a változatos, kihívást jelentő, “küzdős” órákat, akik nem csak fizikailag, de lelkileg és mentálisan is szeretnék fejleszteni magukat.
Jóga óráimat elsősorban a kezdőknek, irodában dolgozó, ülő munkát végzőknek ajánlom, akik szeretnének egy új mozgásformát megismerni és ezáltal megelőzni a civilizációs betegségként, az ülőmunkától jelentkező krónikus hát-, váll- és fejfájást. Akik szeretnének tenni egy kicsit így is az egészségükért.
Legyél akár kezdő, akár sérülésből visszatérő, akár már haladóbb, biztosan megtaláljuk a Neked megfelelő edzésformát és intenzitást céljaid elérése érdekében.
Jógaóráim: Hétfőn és Szerdán 17:00 – 18:00, valamint Pénteken 14:30 – 15:30 között Gerincjóga órán, Csütörtökön 19:30 – 20:30 között Stresszoldó Jóga órán vehetsz részt.
Minden kedden 19:30 – 20:30 és minden csütörtökön 18:30 – 19:30 között Strechingre várlak!
Köredzések minden hétfőn és szerdán 19:00 – 20:00 – ig, Spartan Girja pedig kedden és csütörtökön 17:30 – 18:30 között.