Uncategorized

Ajándékozz egészséget Karácsonyra

Nincs ötleted, hogy mivel lepd meg barátodat, barátnődet? Unod már az átlagos karácsonyi ajándékokat? Tudod, hogy szeret mozogni, sportolni? Esetleg tudod, hogy életmódváltásra készül, de nem tudja hol induljon el? Ez az ajánlat Neked szól!

Lepj meg valakit egy 5 vagy 10 alkalmas bérlettel, vagy akár személyi edzés bérlettel és mi megajándékozunk Téged a következő bérletvásárlásodnál + 2 edzésalkalommal.

Miért is jó ez?
Közösen töltött időt ajándékozni a legjobb dolog a világon 🙂 és ezzel az ajándékkal jöhettek akár együtt is kis csoportos edzéseink bármelyikére.
Maximum 4-5 fő vesz részt a foglalkozásokon, így családias hangulatban, edzői irányítás alatt motiválhatjátok, segíthetitek egymást az edzés során
Több féle edzéstípusból választhattok (gerincjóga, kettlebell, köredzés, aerial yoga, aerial fitness)
Személyi edzés esetén
a megajándékozott speciális igényeinek megfelelő edzéstervet állítunk össze
Szakszerű edzői irányítás mellett tanulhatja meg a gyakorlatok pontos, helyes kivitelezését
Egyedül ő van a stúdióban (nincsenek bámész tekintetek)
Privát, barátságos hangulatú órán vehet részt

Mindezt elérheted pár kattintással az otthonodból. Nem kell mást tenned, mint írni egy e-mailt az infó{kukac}alphafitt.hu – ra, amelyben megírod nekünk, hogy melyik bérletkonstrukciót és kinek szeretnéd ajándékozni, és mi e-mailben megküldjük a névre szóló ajándékkártyát.

Az ajándék bérletek nem átruházhatóak. 2018. Január 31-ig beválthatóak. Személyi edzések esetén előzetes időpontegyeztetés szükséges, csoportos órák igénybevétele esetén előzetes bejelentkezés kötelező.