Rólunk

Joker.jogaIMG_0205

Üdvözöllek Oldalunkon!

 

Balya Ágnes Viktória vagyok, aerobik- és személyi edző, gyermek fitness oktató, spartan girja tréner, gerincjóga és hatha flow jóga oktató. A Spartan Race-ek mellett méllyen elkötelezett, terepfutó örökmozgó Döme Istvánnal együtt vezetjük az Alpha Fitt Jóga és Funkcionális Mozgásstúdiót.

 

Számunkra sokat jelent az egészséges életmód, a mozgás szeretete. Igyekszünk ezt minden lehetséges módon közvetíteni mások felé is, és minél több embert “magunkkal rántani” ebbe az életformába. Tudjuk, hogy nem könnyű elkezdeni, változtatni a korábbi szokásokon és tudjuk, hogy a sok munka, család, rohanás és minden egyéb között nehezebben szakít az ember időt saját magára és a mozgásra. Egy valamit viszont érdemes szem előtt tartani: semmi és senki nem lehet fontosabb a Te egészségednél. Másoknak is akkor lehetsz igazán támasza, segítője, eredményes munkatársa, családod fenntartója, ha Te kiegyensúlyozott és egészséges életet élsz.

 

Amikor először felmerült bennünk egy Mozgásstúdió megvalósításának gondolata, két dolgot tűztünk ki célul magunk elé:

  • - első sorban kezdőkkel, újrakezdőkkel szeretnénk foglalkozni, hiszen nekik van a legnagyobb szükségük a támogatásra, segítségre az új életmódjuk felé vezető úton. Persze ez nem azt jelenti, hogy ha már edzettebb vagy, ne jöhetnél le hozzánk 🙂 .
  • - olyan helyet álmodtunk meg, ahol a kemény edzés és a jóga tökéletesen megfér egymás mellett, mitöbb, kiegészíti egymást. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek mást jelent a “jó edzés” fogalma, mindenki mást keres egy-egy órán. Igyekeztünk hát a lehető legszélesebb kínálatot nyújtani Nektek az általunk képviselt két irányzaton belül.

Ha az Alpha Fittet választod mozgásod helyszínéül, biztosan szakértő kezekbe kerülsz. Életkortól, nemtől, testsúlytól, egészségügyi problémáktól függetlenül mindenkit ugyanolyan odafigyeléssel és szeretettel fogadunk. A személyi edzés személyre szabottságát igyekszünk ötvözni a csoportos órák jó hangulatával, “húzóerejével” és kedvező áraival.

 

Reméljük, hamarosan Veled is találkozunk az Alpha-ban, ahol a mozgás kezdődik!

Ha bármilyen kérdésed volna, ne habozz és vedd fel velünk a kapcsolatot

Óra típusok
12
Edzők
9

Kezdő vagy újra kezdő vagy? Vedd fel velünk a kapcsolatot